Menu

L’Incasòl comença les obres requerides per Amazon

A principis d’any, Amazon va fer efectiva una opció de compra a l’Incasòl d’uns terrenys al polígon Mas Blau II per 30 milions d’euros. Malgrat ser una venda feta per una entitat de dret públic, el contracte està protegit per la confidencialitat. Segons es va filtrar, Amazon exigia que la parada del metro Mas Blau de la L9 estigués operativa, una sèrie de canvis en la regulació urbanística, l’adequació de les vies d’accés per a què puguin passar camions i una línia elèctrica soterrada.

En un temps rècord, es va fer una modificació puntual del Pla General Metropolità, amb el vistiplau del ple municipal del Prat, per a permetre una alçada edificable de 19 metres.

En els darrers mesos, l’Incasòl ha formalitzat d’adjudicació pública d’obres al Mas Blau II per un valor de 2,2 milions d’euros: la construcció d’una línia elèctrica subterrània fins a la parcel·la d’Amazon i tres projectes que s’executen conjuntament, que són obres de millora dels accessos viaris i en l’avinguda Onze de setembre i la construcció de dos col·lectors d’aigües fluvials. Faltaria licitar obres per a la línia elèctrica per un cost d’almenys 1 milió més.

Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos