Menu

Entrevista Marc Abad, voluntari a Lesbos

Marc Abad

Voluntari a Lesbos
El Marc té 26 anys, llicenciat en criminologia i treballador del lleure. En el moment en què van veure a la televisió les primeres barques de refugiats arribant a les costes europees va decidir, junt amb la seva companya Mariona i un grup d’amics, anar a ajudar-los. Entre l’octubre i el novembre de 2015 un primer grup va fer un viatge de dues setmanes amb l’objectiu de conèixer i coordinar-se amb les organitzacions que treballaven al terreny. Des del passat Nadal fins al febrer van estar a l’illa de Lesbos i a la frontera d’Idomeni vivint de primera mà la situació dramàtica dels refugiats que intenten entrar a Europa.

Llegir més ...

Entrevista a Lluís Serra, fundador de l'Associació d'Immolats

Lluís Serra

Fundador de l'Associació d'Immolats i fill de l'alcalde del Prat afusellat pel franquisme

El seu pare va ser afusellat al Camp de la Bota el 18 de novembre de 1939, condemnat per la seva activitat política i en haver estat alcalde del Prat durant la guerra. Ell, junt amb un grup de descendents i víctimes del franquisme, van crear l’Associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat de Catalunya, que porten dècades demanant una justícia que des de l’Estat espanyol mai ha arribat. El passat juliol va ser testimoni en la querella oberta per la justícia argentina contra els crims del franquisme.

Llegir més ...

Entrevista a Mercè Botella Impulsora d’Eticom Som Connexió

Mercè Botella

Impulsora d’Eticom Som Connexió

Mercè Botella és Psicòloga social de formació. Convençuda de que la manera més efectiva d’avançar cap un món més sostenible i més just que dignifiqui a les persones passa per transformar el consum i els sistemes de producció. Ha treballat en el món de la consultoria d’organitzacions i gestió d’equips i persones i he estat docent de la UOC i la UAB. Actualment és una de les impulsores d’Eticom on n’es secretaria.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos