Menu

Subscriu-te a la Riuada

Subscriu-te a la Riuada

Volem fer que les subscripcions siguin el pilar més important del finançament de La Riuada. Petites aportacions que provenen de moltes persones que multipliquen La Riuada i la porten a diferents entorns i àmbits. És el suport que necessitem, que dota als ingressos d’una estabilitat i a l’equip de La Riuada d’una motivació més intensa i un compromís constant.

Llegir més ...

Com ens financem La Riuada?

Com ens financem La Riuada?
Un mitjà de comunicació popular i independent necessita un finançament de les mateixes característiques. Qui paga mana, i en el cas de la premsa això és més que evident. Els diners censuren i controlen els continguts. El periodisme lliure, que preservi uns criteris propis, sempre haurà de tocar temes incòmodes per al poder i, en canvi, posar de manifest aspectes invisibilitzats.

Llegir més ...

Que vingui una altra Riuada!

Ara fa 5 anys, un Sant Jordi de 2010, presentàvem el núm.0 d’aquest mitjà de comunicació popular. Des de llavors, cada 2 mesos hem repartit 5.000 exemplars gratuïtament per tot el Prat de cada un dels 25 números que hem editat i hem mantingut activa i actualitzada la nostra web. Arribar fins aquí no ha estat una tasca senzilla, però ens fa sentir molt orgullosos.
Llegir més ...

Èxit de la calçotada de la Riuada tot i l’amenaça de pluja

Més de 150 persones van participar a la VIª calçotada popular de la Riuada que va deixar petita la sala gran del Casal la Llavor, havent-se d’habilitar diverses taules al passadís d’entrada. Tot i que havia estat plovent la nit de divendres, i totes les prediccions donaven fortes tempestes pel dissabte, al final no va caure ni una gota. Tot i així, l’aspecte del Fondo d’en Peixo, ple de bassals, i l’estat del cel amb les pluges que s’anunciaven, ens van portar a no arriscar-nos a fer-la al parc per no haver de desmuntar-la corrents si començava a ploure.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos