Menu

Lluís Tejedor s'absenta del Consell d'administració de l'ATM i no vota contra l'augment de preus dels bitllets

El passat 23 de desembre el Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aprovava un nou augment del preus dels bitllets, especialment el senzill (2,15€) i la T-10 (10,30€). Un dels vocals amb dret a vot al Consell d'Administració de l'ATM és l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor. Aquest però no va assistir al consell no emetent cap vot al respecte. Tampoc hi ha cap indici que es delegués el vot, tal i com contempla l'article 15.2 dels estatus de l'ATM. En total al Consell no hi va haver cap vot contrari a l'augment de taxes, i només l'abstenció d'alguns membres del PSC.

Preguntats per la Riuada sobre el motiu de l'absència, Dolors Pérez, Cap de Premsa de l'Ajuntament, ha informat que no hi va assistir “perquè no va poder”, sense especificar-ne cap altre motiu més concret. En la reiteració de la pregunta l'ajuntament al·lega “motius d'agenda” i tot i la insistència de la Riuada en aclarir quins motius concrets, la resposta donada pel consistori és literalment que “crec que els motius pels que no va assistir no són rellevants”.

En la mateixa comunicació la cap de premsa adjunta una nota de premsa del grup municipal d'ICV-EUiA a l'ajuntament de Barcelona remarcant que el posicionament de l'alcalde és el mateix que el de la formació a la ciutat comtal.

Les actes no són públiques

Les actes del Consell d'Administració de l'ATM no són públiques. Els usuaris i ciutadans no poden accedir al seu contingut. Tampoc poden accedir-hi els diputats del Parlament de Catalunya. Només poden fer-ho els membres que formen part del consell, com l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.
Així doncs no es poden saber els posicionaments concrets de cada membre del consell, a no ser que algun d'ells faci públiques les informacions.

Tornar al principi

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos