Menu

Qui som?

La Riuada, el mitjà pratenc de comunicació popular

La Riuada és el teu mitjà. Aquest projecte és una iniciativa sense ànim de lucre que es manté bàsicament amb aportacions solidàries.

Si vols seguir veient la Riuada al carrer, subscriu-t’hi:

Subscripció

Subscripció solidària 15€/any
(rebràs la versió en paper a casa i tindràs preferència en els actes que organitzem).

Subscripció voluntària ...€/any
(rebràs la versió en paper a casa i tindràs preferència en els actes que organitzem).

Per subscriure’t, fes la teva aportació al compte de TriodosBank 1491 0001 22 1009555424 i envia un correu electrònic amb les teves dades (només cal nom, cognoms, adreça postal i correu electrònic) a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , avisant-nos del teu ingrés o transferència. És important que a la teva transferència hi posis "SUBSCRIPCIO" i el teu nom complet en majúscules i sense accents al camp "Concepte". Amb els interessos dels nostres estalvis ajudem a finançar projectes socials de la banca ètica. En el futur us anirem informant d’allò que contribuïm a millorar.

També et pots subscriure fent arribar els teus diners amb les teves dades de contacte a l’Apartat de Correus: 91, 08820, El Prat de Llobregat; o a la guixeta que muntarem en cadascun dels actes que organitzem.

 

El Consell de Redacció de la Riuada no rep ni un cèntim del mitjà.

A la Riuada, el lector és un redactor més. Vols parlar d’alguna cosa: fes-ho. La Riuada és un projecte inspirat en el periodisme ciutadà que s’oposa al paradigma periodístic que considera els criteris informatius com un codi només accessible als professionals del periodisme.

A la Riuada no ens agraden els rumors. Si vols parlar d’alguna cosa, concreta el tema, aporta detalls (Què ha passat? Qui ho ha fet? On? Quan? Com? Per què?) i contrasta la teva història. Nosaltres li donarem forma i ho penjarem a lariuada.cat.

A la Riuada creiem en la transparència: retrem comptes a tots els subscriptors amb una assemblea anual on explicarem què s’ha fet amb els teus diners. A més, tots els canvis estratègics a engegar seran consultats a través del lariuada.cat i del compte de facebook. Què preferiu deixar el blanc i negre i passar al color o ampliar el nombre de pàgines? Tu decidiràs.

 

On vol anar la Riuada:

La RIUADA és un mitjà de comunicació, amb una versió impresa (que apareix cada dos mesos i es distribueix de manera gratuïta, i que tindrà un tiratge de 5000 exemplers) i una altra de digital (que s'actualitzarà periòdicament).

L'objectiu de la publicació és bastir amb ella una eina per a que les pratenques i els pratencs es puguin informar d'allò que passa al seu voltant, al seu poble o comarca.

Una societat més ben informada, des de diversos punts de vista, és una societat més lliure. Nosaltres, aportem el nostre punt de vista.

 

Hi volem anar amb:

Un MITJÀ d'informacions contrastades, tractades amb veracitat i rigor. Que faci una radiografia pratenca des de la cultura, la política, el medi ambient, etc.

Que és POPULAR, és a dir, obert a les propostes dels lectors, i que farà difusió de les seves denúncies i que donarà veu a aquells ciutadans i ciutadanes que no la tenen.

I PRATENC, fet per i per a la gent d'El Prat. Una mirada amb arrels i complicitats.

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos