Menu

La Fiscalia demana presó pels acusats del frau al Port

La Fiscalia de Barcelona demana entre 7 i 10 anys de presó per a nou processats pel presumpte frau en les obres d’ampliació del dic Est. Les multes sol·licitades pugen entre 45.000 i més d’un milió d’euros. La investigació dels alts càrrecs i tècnics de dues unions temporals d’empresa que dirigien i controlaven les obres per un suposat frau de 29 milions d’euros, es va iniciar el 2010 i es va tancar fa dos anys.

Llegir més ...

Entrevista Mercè Meroño, Presidenta de la Fundació Àmbit Prevenció

Mercè Meroño

Presidenta de la Fundació Àmbit Prevenció
Mercè Meroño té 56 anys i és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, especialitzada en Psicologia. Treballa al Raval des de 1995, a la Fundació Àmbit Prevenció. L’entitat actua des de diferents serveis, amb persones del barri i l’objectiu d’acompanyar i donar-los recursos. Arran de la polèmica sorgida a l’agost amb les prostitutes del Raval, hem parlat amb ella perquè ens expliqui la seva visió dels fets. L’experiència i la passió que té per la seva feina és visible des del primer moment que comences a parlar amb ella.

Llegir més ...

El caixó de les vies, en terra de ningú

El Pla General Metropolità de l'any 1976 va reservar l'espai que hi ha entre la C-31 I la C-32 al nord del Prat com a espai destinat a la Logística i construcció d'habitatges. L'any 2006 aquest pla es va plasmar en el disseny de l'Eixample Nord del Prat. Un plantejament urbanístic que planeja la urbanització de 200 hectàrees (el Prat actual en té vora 350 hectàrees de construïdes) que suposaria entre altres la construcció de 8.000 habitatges i un cost incert per l'erari públic. Aquest pla se situa dins el període més àlgid de la bombolla immobiliària responsable de la crisi econòmica que encara arrossega el país, però actualment es troba en suspens.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos