Menu

Les Dones Sàvies de Sant Cosme

Són un grup entre 60 i 85 anys que treballen per millorar el seu barri

L’any 2009 des de l’administració es va impulsar un pla de participació ciutadana al qual varen ser convocades i és a partir d’aquell moment quan es constitueixen de forma oficial, tot i la seva llarga trajectòria de participació al barri i al municipi.

Llegir més ...

L’AEiG Conxita Busquets celebra els seus 50 anys

Conxita Busquets va celebrar el passat 30 d’Abril els seus 50 anys. Un dia complet d’activitats per a tots els públics van congregar un gran nombre de persones al Parc del Fondo d’en Peixo. Molts dels assistents eren exescoltes que es van reunir de forma intergeneracional per a celebrar l’efemèride. La previsió meteorològica feia patir i finalment la pluja va donar una treva, poc abans de l’inici dels actes va deixar de ploure i es van poder realitzar totes les activitats; cultura popular, un dinar, karaoke i concerts i un homenatge institucional entre d’altres.

Llegir més ...

Una festa solidària per Sant Joan de Déu

L’Associació Gegantera del Prat va reunir centenars de pratencs a la plaça de Catalunya, el passat dissabte 18 d’abril, en una festa solidària per recaptar fons per a la recerca del cáncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Llegir més ...

els castellers del prat ja són colla de 6

El 22 de març, els Castellers del Prat van participar en la seva primera actuació fora de casa a Santa Coloma de Gramenet. Durant la jornada, els pratencs van carregar el 4 de 6 i descarregar el 3 de 6, convertint-se així en colla de sis.
Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos