Menu

Comença el curs escolar

Al Prat, a nova escolarització continua creixent. Enguany s’han obert dos grups extraordinaris a les escoles Charles Darwin i Joan Maragall. Amb aquests, ja són un total de 15 els grups supletoris (anomenats “bolets”) habilitats per alumnes sense plaça. Malgrat és una mesura extraordinària, han proliferat en els darrers 5 anys, fet que tendeix a massificar els centres, que han de reconvertir les aules o fins i tot habilitar barracons, i atendre més alumnes sense poder ampliar la plantilla de mestres d’especialitats.

Llegir més ...

Una nova mobilització contra el tancament administratiu del Pompeu Fabra

El ple municipal de l'ajuntament del Prat de Llobregat del 2 de juliol s'ha iniciat amb la lectura d'un comunicat del claustre de mestres de l'Escola Pompeu Fabra en contra del “tancament administratiu”. En aquest, expressaven la seva disconformitat amb la decisió de l'Administració de canviar tota la plantilla. Amb una pancarta on hi deia “No tanqueu el Pompeu”, una quarantena de persones, principalment docents i veïns i veïnes del municipi, s'han concentrat a la Plaça de la Vila i després han entrat a la sala de plens.

Llegir més ...

Manifestació contra el tancament administratiu del Pompeu Fabra

Una setantena de persones s’han manifestat el 25 de juny contra el tancament administratiu de l’escola Pompeu Fabra. La manifestació ha sortit a les 15h de la porta del centre educatiu, i el recorregut ha finalitzat a la plaça de la Vila. La protesta ha aplegat majoritàriament mestres, però també ha comptat amb la presència de pares i mares, alumnes de diverses edats, més veïns i veïnes del Prat que s’hi han afegit. Va ser convocada en una assemblea realitzada al propi Pompeu Fabra, amb presència de la comunitat educativa del Prat. Hi ha donat suport els sindicats CCOO, CGT i Ustec.

Llegir més ...

Ensenyamet anuncia un “tancament administratiu” a l’Escola Pompeu Fabra

El 13 de juny, la consellera d’Ensenyament Irene Rigau va presentar els resultats de les proves de competències bàsiques en una roda de premsa que va aprofitar per a anunciar el que anomena un “reset” a l’Escola Pompeu Fabra del Prat. El Departament havia fet una auditoria pedagògica al centre argumentant que el 30% dels alumnes no passen les competències bàsiques en llengua i matemàtiques. Segons Rigau, el resultat de l’auditoria va ser que l’escola “té necessitats de tot”.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos