Menu

Tercer incident a PlastiVerd

El passat 22 de novembre cap a les cinc de la tarda es va generar un incendi a la fàbrica PlastiVerd, antiga Seda de Barcelona. El foc es va originar en la conducció de gas i en la turbina que genera l’electricitat, i el que cremava era l’oli tèrmic refrigerant que es trobava a la maquinaria. Aquest tipus de producte va provocar un fum de color negre, espès i molt visible. A les onze de la nit, l’incendi es va donar per extingit després que treballessin fins a 20 dotacions de bombers.

Llegir més ...

El Prat, la primera ciutat petita de la península en IED

La consultora FDI Intelligence, del grup Financial Times, va analitzar les ciutats de més de 50.000 habitants de Portugal i l’Estat espanyol segons els projectes i les inversions internacionals. L’estudi mostra un rànquing en què el Prat és ciutat de menys de 150.000 habitants amb més inversió estrangera directa (IED).

Llegir més ...

Catastrofe ecològica a l'antiga llera del riu Llobregat.

Recentment S'ha produït una greu degradació de l'antiga llera del riu Llobregat. Fins fa poc temps aquest espai era una zona d'alt valor ecològic on s'hi podien veure diverses espècies d'aus com els cormorans i espècies de peixos que vivien a les llacunes, entre d'altres. Actualment la zona es trova totalment arrassada. Dels arbres que servien de refugi per a les aus sols en queden les piles dels troncs apilats. Les llacunes que eren l'ecosistema de múltiples peixos ara sols són basses tancades on la vida animal resulta inviable, fins i tot es poden observar diversos peixos morts surant.

Llegir més ...

Seccions

Notícies

Sobre el projecte

Segueix-nos